365-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €4 - Gratis optie vanaf €49-
078 48 28 44 - (werkdagen van 09.00 - 20.00 uur)
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je mailadres op te geven, ga je akkoord met onze Privacy Policy en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

BOLO TIES

14 producten
14 producten

Meest verkocht

14 producten

MELD JE AAN VOOR DE TRIBE

Ik ben op de hoogte van Trendhims Privacy Policy. Uitschrijven te allen tijde.

BOLO TIES ZIJN NIET ALLEEN MEER VOOR COUNTRY & WESTERN-STERREN

De bolo tie – of bola tie, schoenveter-das of koord-stropdas – is een iconisch symbool van cowboys en het Wilde Westen. Maar Maar dit belangrijke modeaccessoire uit America's Middenwesten is niet langer voorbehouden aan lasso-gooiende ruiters. Het is nu een welkome aanvulling om de nek van elke man.

De naam bola tie kwam als verbastering van het woord ‘boleadoras’, tools gebruikt door Argentijnse gauchos om dieren te vangen. Sommige van de vroegste bolo's waren stukjes touw of koord, gebruikt door indianen om bandana's om hun hals te houden. Versierd met schelpen en andere afwerkingen, waren deze schoenveter stropdassen de start van een hele nieuwe lijn accessoires.

Tegenwoordig zijn bolo stropdassen meestal gemaakt van gevlochten leer of koord en afgewerkt met versierde metalen uiteinden en afgesloten met een sluiting. De sluiting is vaak versierd met turquoise stenen, emblemen of ontwerpen van metaal. Als je er klaar voor bent om je normale stropdas aan de wilgen te hangen en iets onverwachts te proberen, shop dan eens uit onze selectie bolo ties, exclusief ontworpen voor mannen.

HOE DRAAG JE EEN BOLO TIE?

BOLO'S MET FORMELE OVERHEMDEN

Dit is de traditionele manier om een bolo tie te dragen. Knoop je hemd helemaal tot boven dicht en draag je bolo precies zoals een normale das. Verstel de sluiting zodat hij precies onder je kin past.

BOLO TIES MET CASUAL HEMDEN

Voor een meer relaxte vibe, draag je je bolo tie losjes om je hals en laat je het bovenste knoopje van je hemd open. Je kunt een bolo-stropdas ook met een T-shirt dragen. Doe hem eenvoudigweg om je nek en draag hem los. Trek de sluiting niet strak om je nek. Behandel je bolo tie met zoals een ketting.