Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

ANKERARMBANDEN

Of je nu de zeven zeeën bevaart of je netjes wilt aankleden om op te vallen, de strakke lijnen en het symbolisme van een herenanker- of vishaakarmband helpen je om dat met stijl te doen. Met verstelbare koorden en een diversiteit aan kleuren, doet ons assortiment eer aan de geschiedenis van nautisch-geïnspireerde sieraden en is geüpdatet naar de huidige tijd.

Hoe te meten
Soorten personalisatie
25 producten

ANKERARMBANDEN & VISHAAKARMBANDEN VOOR MANNEN

Het anker en de vishaak maken mooie modeaccessoires – dat is waar – maar ze symboliseren meer dan alleen een trendy stijl.

Het anker is een symbool dat nauw verbonden is met zeelieden en de zee en is een populaire optie in tattooshops. Ankers worden gebruikt om een sterke band te symboliseren – een die langdurig is en onoverwinnelijk. Het is logisch dat een ankersymbool staat voor een zekere, stevige connectie, omdat een anker gemaakt is om schepen vast te klinken aan de zeebodem. een andere interessante versie van de geschiedenis van het anker stamt uit de beginjaren van het Christendom. Christenen, vervolgd voor hun geloof, droegen ankersieraden als een symbool van kracht en gebruikten het anker om veilige plaatsen te markeren om te ontsnappen aan het waakzame oog van de Romeinen.

De vishaak is net zo verankert in symboliek. Dit nautische symbool vertegenwoordigt energie, kracht, welvaart, overvloed, en wordt in verband gebracht met geluk. Op Hawaii, heeft een vishaak (Makau genoemd) een diepgaande verbinding met de oceaan, geschiedenis en cultuur. Vishaakarmbandontwerpen herinneren aan buiten en weerspiegelen de interesses van de drager – iemand die niet bang is om zijn kantoor te verlaten om wouden te trotseren, bergen te beklimmen en de natuur te gaan ontdekken.

NAUTISCHE ARMBANDEN VOOR MANNEN

Ofschoon het anker en de vishaak veel symboliseren, kun je zo'n armband dragen voor elk willekeurig verhaal wat je wilt vertellen. Zowel anker- als vishaakarmbanden voor mannen hebben een relaxte, casual uitstraling die in de mode is, maar die ook gewoon perfect zijn om 's avonds of in het weekend mee uit te gaan. Draag gerust een vishaakarmband als je netjes gekleed bent, als opvallend accessoire dat een gesprek op gang kan brengen.

ANKERARMBANDSTIJL

Trendhim heeft een breed scala aan ankerarmbandstijlen, waarbij het voornaamste verschil zit in de afwerking van het anker. Je kunt kiezen uit goudkleurig, zilverkleurig of zwart metaal om bij je look te passen. Combineer deze keuzes met diverse koorden en touw en je vindt zeker een ankerarmband die bij jou past en geschikt is voor jouw zeilavontuur… of voor je landuitje.

Veel van onze ankerarmbanden voor mannen zijn volledig verstelbaar en passen om vrijwel elke pols. Haak het anker eenvoudig in de lus. Geen speciale sluiting nodig om ze goed te sluiten.

STIJLEN VAN VISHAAKARMBANDEN

Ons assortiment vishaakarmbanden is een voortdurend groeiend segment. Al onze metalen vishaakarmbanden hebben dezelfde maat, 'one-size-fits-all' en kunnen worden aangepast naar de perfecte pasvorm door de knopen in het koord of touw te verzetten. Je hebt dus geen speciaal slot nodig om de armband goed te bevestigen. Haak gewoon het uiteinde van de vishaak door de lus in het touw. De vishaakarmbanden van Trendhim zijn ontworpen met kleuren, die zijn geïnspireerd door de zee en de maritieme traditie.

HOE STIJL JE JOUW ARMBAND

Net als met alle metalen accessoires, moet het metaal van je anker- of vishaakarmband matchen met het metaal van andere accessoires die je draagt. Als je bijvoorbeeld een zilverkleurig horloge draagt en een zilverkleurige ring, zijn ook een zilverkleurige anker- of vishaakarmband de beste keus. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om metalen kleuren te mixen voor een contrasterende look… maar het matchen van de metalen is altijd de veiligste weg.

Welke andere accessoires draag je? Bekijk onze collectie ankerarmbandontwerpen nu en vind het perfecte nieuwe accessoire… of ontdek de vishaakarmband die bij jou past.