Taal:
NL FR

Korting & inspiratie

Ontvang Europa’s meest inspirerende "look van de week".

Kortingen tot 50% alleen in onze nieuwsbrief.

Ontvang onze nieuwsbrief, een of twee keer per week.

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig

Wow, yes!

Je hebt de juiste beslissing genomen!

Binnen enkele dagen mag je van ons je eerste mail ontvangen.

Look van de week
Week 38
Week 38
Elke week zetten we een compleet nieuwe look in de kijker, met enkel de coolste producten en merken.

Baardkam

14 modellen op voorraad

Als tiener had je waarschijnlijk geen idee waarom meisjes altijd een kam bijhebben. Dit verandert wanneer je voor het eerst echt je baard laat groeien. Naarmate je baard langer wordt, heb je meer en meer nood aan een baardkam. Dagelijks kammen wordt een noodzaak en de kam van je vriendin, vrouw of zus gebruiken is gewoon geen lange termijn oplossing. Vanaf het moment dat je je eigen baardkam hebt, kan je het huis niet meer uit zonder hem op zak te hebben. "You make me complete", denk je telkens je hem uit je zak haalt.

Filter (4)
Jouw keuze:
Alle filters opnieuw instellen
Kleur
Sluiten
Materiaal
Sluiten
Merk
Sluiten
Prijs
-
Toepassen
Daarna sorteren:
modellen
Kent BrushesFijne / Grove Schildpadkam
13 €
GuardenzaSandelhouten Baardkam
16 €
Audacious Beard Co.Namnu Houten Wood Baardkam
19 €
TrendhimZwarte Fijngetande Inklapbare Zakkam
19 €
TrendhimZwarte Roestvrijstalen Vlinderkam
25 €
TrendhimBruine Fijngetande Inklapbare Zakkam
19 €
TrendhimRoestvrijstalen Vlinderkam
25 €
River GroomingStalen Grofgetande Basiskam
35 €
River GroomingStalen Basiskam met Smalle Tanden
35 €
River GroomingStalen Kam van Creditcardformaat
35 €
TrendhimWigvormige Sumac Kam
19 €
Kent BrushesSchildpad Kam voor Snorren
17 €
River GroomingGrofgetande Stalen Kam met Flessenopener
35 €
TrendhimPijlvlucht Kam
29 €

0 producten gevonden

Pas de geselecteerde filters aan

Alle filters opnieuw instellen
Ontvang wekelijkse kortingen en inspiratie

Ontvang Europa’s meest inspirerende "look van de week".

Kortingen tot 50% alleen in onze nieuwsbrief.

Ontvang onze nieuwsbrief, een of twee keer per week.

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig
* Je kunt je altijd afmelden

Wow, yes!

Je hebt de juiste beslissing genomen!

Binnen enkele dagen mag je van ons je eerste mail ontvangen.

Waarom een baardkam?

Een baard groeien is helemaal niet zo ingewikkeld (als je tenminste een beetje geluk hebt met je genen). Het doel van elke man met een baard is om er mannelijk en stijlvol uit te zien. Dit kan natuurlijk enkel als je je baard ook de aandacht geeft die hij verdient. Elke dag kammen en baardolie of baardbalsem gebruiken is daarbij cruciaal.

Baarden zijn al eeuwen een onderdeel van de identiteit van bekende figuren. Wat is het eerste dat je voor je ziet als je aan Abraham Lincoln, Mr. T, Gandalf, Leonardo da Vinci, of Sinterklaas denkt? Hun baard natuurlijk. Ook jij kan je baard een onderdeel van je identiteit laten uitmaken.

Ook baarden krijgen gespleten puntjes.

Je hoort vrouwen wel eens praten over gespleten puntjes, waarbij je dan waarschijnlijk je schouders even ophaalt, volledig in de war over wat het probleem is. Tot als je een baard hebt. Hoe vaker je gespleten uiteinden hebt, hoe meer je moet trimmen, en hoe langer het natuurlijk duurt eer je baard Gandalf proporties aanneemt.

Eén van de oorzaken van gespleten uiteinden is het gebruik van een slechte kam. Deze beschadigt je haarfollikels wat gespleten uiteinden veroorzaakt. Gebruik je een baardkam van lage kwaliteit, dan zal je dus vaker moeten trimmen en je baard nooit tot op de grond kunnen laten uitgroeien. Not cool.

Training voor je baard.

Jep, je kan je baard trainen. Door regelmatig naar onder te kammen zal je baard ook meer naar onder groeien.

Ingegroeide haren zijn niet leuk.

Ingegroeide haren zijn nooit leuk, ook niet op je baard. Met regelmatig kammen reduceer je het risico op die pijnlijke ingegroeide haren.

Baardkam van hoge kwaliteit

Een goeie baardkam hoeft niet heel duur te zijn, en daarom is het ook beter om net dat ietsje meer uit te geven aan een kam van hoge kwaliteit, zoals de kammen van Kent bijvoorbeeld. Kammen van lage kwaliteit hebben vaak heel kleine inkepingen in de tanden die niet met het oog zichtbaar zijn, maar je baard wel beschadigen. Koop een echte baardkam van metaal, hout of kunststof waar je jaren mee verder kan.

Tips voor het kammen

Een baard kammen is niet erg moeilijk, maar je kan het wel verkeerd doen, wat je baardharen kan beschadigen. Daarom ook deze tips:

  • Kam geen natte baard.Je baard kammen als hij nat is leidt tot verlies van haar. Zorg er dus voor dat je baard droog is voor je met kammen begint.

  • Kam na het aanbrengen van baardolie.Nat met water is niet goed, maar vochtig met olie of balsem wel! Kammen na het aanbrengen van baardolie of balsem gaat makkelijker en helpt bij het uitkammen van knopen.

  • Kies de juiste kam. Baardhaar komt in verschillende diktes. Hoe dikker je baard, hoe groter de ruimte tussen de tanden van je kam moet zijn. Begin altijd te kammen met het gedeelte van je kam met de breedste openingen, en ga er daarna over met de kleinere openingen.

  • Rustig aan.Agressief kammen kan je baard beschadigen, vooral als je veel knopen hebt. Kam rustig door je haar om alle knopen er uit te krijgen zonder haren te beschadigen.

De beste baardkam kopen.

Waar doe je dat? Hm, wij zijn natuurlijk niet helemaal objectief, maar we zijn echt trots op onze selectie baardkammen. Scrol even naar boven om alle modellen te bekijken. Heb je nog vragen, stuur dan gewoon even een mailtje. Vergeet ook niet onze andere baardverzorging producten te bekijken.
Naar boven