Gratis verzending op alles | Verloopt in:

00:00:00

Gratis verzending op alles

Verloopt in:

00:00:00
365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Gratis standaard verzending voor alle bestellingen-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

BAARDVERZORGING SETS

Een man met een goed verzorgde baard wordt aanzien als stijlvol en sexy. Je baard tip top houden gaat echter niet vanzelf. Dagelijkse verzorging met de juiste baardverzorging producten is essentieel, tenzij voor de landloper look gaat. Onderaan hebben we kadosets verzameld met baardverzorging producten van hoge kwaliteit die je nodig hebt om jouw baard in perfecte staat te houden.

7 producten

WAT JE BAARD NODIG HEEFT

Verzorging van je gezicht en baard bestaat uit wassen, trimmen en hydrateren. Doe je dit niet dagelijks (of minstens enkele malen per week), dan verandert je baard in een droog, verwilderd vogelnest. Heb je een lange baard, dan raakt die vol met knopen en zonder de nodige hydratatie heb je ook een grotere kans op baardroos. Allemaal dingen die je niet wil dus.

Om je baard schoon en stijlvol te houden, moet je hem geregeld wassen, kammen en trimmen. Hydratie met baardolie of baardbalsem is ook heel belangrijk om je baardharen en huid gezond te houden. Wat je dus nodig hebt is een baardverzorging kit met natuurlijke producten van hoge kwaliteit. Dit klink allemaal als veel werk, maar dat is het echt niet. Enkele minuten per dag kan wonderen doen.

Een baardset is dan ook een perfect geschenk voor jezelf, of een vriend met een baard.

BAARD SCULPTING

Om je baard wat in toom te houden heb je een trimmer of schaar nodig. Als je ook een beetje aan "sculpting" wil doen, dan is een open scheermesje beste vriend. Zo kan je zelf je baard de juiste vorm geven, zonder elke week naar de barbier te gaan. Let wel op als het je eerste keer met een open scheermes is, en doe het rustig aan. Gebruik goeie scheerzeep en open je poriën door op voorhand een warme handdoek aan te brengen op je gezicht.

HOU HET PROPER

HYDRATEREN

De beste manier om je baard gehydrateerd te houden is door baardolie aan te brengen na het douchen. Dit houdt je baardharen gehydrateerd, en ook je huid, waardoor je baard minder kriebelt en je minder kans hebt op baardroos. Het is dan ook een must in je baardverzorging kit.

Vooral als je net gestart bent met het groeien van je baard is het een goed idee om dagelijks baardolie aan te brengen. Heb je ingegroeide haren, gebruik dan een pincet, en niet je nagels. Voor langere baarden raden we meestal baardbalsem aan, omdat je daarmee ook je baard kan stylen.

KAMMEN EN BORSTELEN

Heel belangrijk in je baardverzorging set, maar vaak vergeten is een baardkam of borstel. Zodra je baard richting de 2cm in lengte gaat is het tijd om hem regelmatig te kammen of borstelen.

Kam je baard om enige rotzooi dat hij wel eens verzameld er uit te kammen (denk aan etensresten, stof, enz.), en knopen te verwijderen voordat je baard helemaal een boeltje wordt. Sommige mannen gebruiken liever een borstel.