Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

BRILLEN ZONDER STERKTE

Sommige mensen houden van de look die het dragen van een bril hen geeft, zelfs als hun ogen nog prima zijn. In deze categorie zijn alle glazen helder en zonder sterkte.

22 producten

NAMAAK GLAZEN

Ondanks de negatieve weerklank bij het woord namaak, zijn namaakglazen allesbehalve negatief. Denk er maar eens over na: er is eenvoudigweg vaker niet dan wel genoeg zon om het dragen van een zonnebril te rechtvaardigen (zeker binnenshuis) en glazen met sterkte zijn niet nodig voor degenen onder ons met scherp zicht.

Het is een welbekend feit dat glazen tot een van de meest effectieve tools behoren om structuur aan je gezicht toe te voegen of te verwijderen (afhankelijk van de vorm van je gezicht natuurlijk) en namaakglazen zijn ideaal om je gezicht van een kader te voorzien als noch glazen op sterkte nog het dragen van een zonnebril een optie is. Onder namaakglazen verstaan we alle soorten die niet noodzakelijk zijn voor beter zicht, en die alleen worden gedragen voor als modeaccessoire.

BRILLEN MET HELDERE GLAZEN, VEELZIJDIGE MANNENACCESSOIRES VOOR GEZICHTSOMLIJSTING

Een lid van de familie van namaakglazen, brillen met heldere glazen, hebben hetzelfde effect op gezichtsomlijsting, maar zijn anders omdat de brillen altijd heldere glazen hebben in plaats van geen glazen of kleppen. Brillen met heldere glazen zijn niet alleen stijlvol en geschikt om je gezicht te omlijsten, maar ze kunnen zeker ook functioneel zijn en je gezicht beschermen tegen wind, zand en andere dingen die schadelijk voor je ogen kunnen zijn.

Bepaalde brillen met heldere glazen zijn er ook met uv-bescherming, omdat uv-stralen ons nog steeds kunnen bereiken, zelfs als we de zon niet zien.

Brillen met heldere glazen passen prima bij elke outfit.

MONTUREN BIJ BRILLEN MET HELDERE GLAZEN

De monturen van brillen met heldere en namaak-glazen zijn er in een keur aan verschillende vormen, maten en kleuren.

Lopend van sober en professional tot hip en spannend.

Ongeacht de gelegenheid, kunnen namaakbrillen gecombineerd worden met jouw favoriete outfits om de perfecte match te creëren.

Montuursoorten kunnen variëren, in materiaal en ontwerp.

De meest veelzijdige montuurkleur is toch wel zwart, in een traditioneel silhouet (zoals aviator, afgerond, 'retro met een semi-rand'-stijl etc.)

BRILLEN MET TRANSPARANT MONTUUR

Brillen met transparante monturen zijn brillen met een doorschijnend montuur, zoals de naam al aangeeft.

Ze bieden een vleugje nieuw bij de al klassieke stijlen en silhouetten, en met de nieuwe golf aan progressieve muziek, zoals cloud rap en vaporwave, zijn ze een mooie aanvulling op feesten en evenementen rond deze stijlen.

Hoe belangrijk het ook is om een goede, duidelijke, mooi samengestelde garderobe te hebben, statement-stukken zoals deze die opvallen bij een anders chique outfit, voegen contrast toe waarmee je een sobere outfit omturnt tot een gewaagde creatie zonder dat je schreeuwt: „kijk naar mij, ik wil aandacht”.

GEEK BRILLEN

Het soort brillen dat Bill Gates droeg toen hij een tiener was.

Deze brillen, ooit het symbool van mannen die aan hun computerscherm geplakt zaten, zijn enorm veranderd tot een symbool van iemand die zich bezighoudt met stripverhalen, games, boeken en andere introverte zaken.

Geekbrillen zijn voor introverte man die zichzelf heeft leren accepteren en zichzelf mooi en goed vindt. Een uitstekende aankondiging van zelfacceptatie.

NERD BRILLEN

Een specifieke term voor brillen met namaakglazen; dit zijn brillen met monturen zoals die oorspronkelijk alleen werden gedragen door... tja, door nerds. Maar godzijdank worden nerds niet langer negatief afgeschilderd en deze brillen vertegenwoordigen de acceptatie en openheid van de moderne maatschappij.

Door monturen te dragen die ooit geassocieerd werden met negatieve gevoelens, laat jij de wereld zien dat je zorgzaam bent en anderen accepteert, ongeacht wie ze zijn.

Hoogst stijlvol en veelzijdig.

MODEBRILLEN MET HELDERE GLAZEN - HOE MODE VERANDERT

Modieuze brillen met heldere glazen zijn een mode-statement. Wat je stijl ook is, heldere glazen passen erbij. De mode is momenteel aan het veranderen en men is niet meer bereid om functie op te offeren vanwege vorm, en ofschoon heldere glazen niet heel veel functie hebben, doen ze ook niks om hun functionaliteit uit te bannen. Ze bieden een eenvoudige en goedkope oplossing om gezichtskenmerken te versterken. Modieuze brillen met heldere glazen zijn een nieuwe manier om naar dingen te kijken.

BRILLEN MET HELDERE GLAZEN

brillen met heldere glazen moeten niet verward worden met gewone glazen. Heldere glazen kunnen door iedereen gedragen worden en hebben geen nadelig effect op je zichtvermogen. Ze verbeteren het echter ook niet.

Een helder glas wil niet zeggen dat alleen transparant is, maar is een glas dat behalve transparant ook compleet neutraal is; je kunt ze zien als een hoogwaardig venster voor je ogen.

TRANSPARANTE MONTUREN

In tegenstelling tot brillen met transparante glazen, zijn transparante monturen zonder glazen. Het zijn in plaats daarvan eenvoudige monturen zonder iets om je ogen te bedekken.

Dit soort monturen zijn het meest geschikt voor mannen die hun ogen willen laten ademen en vrijwel onbelemmerd. De naam kan soms (afhankelijk van de context) ook slaan op monturen die geen glazen hebben maar ook transparant acryl of plastic zijn.

Ze worden ook wel heldere brilmonturen genoemd.

AVIATORS MET HELDERE GLAZEN

Het aviator-silhouet is een 'all-time classic'. Dit type bril met heldere glazen zijn niet alleen als montuur beschikbaar, omdat het aviator-silhouet een erg dun montuur heeft en het glas de primaire focus is.

Aviators zijn over het algemeen beter te dragen in zonnebrilvorm, vanwege hun niet-prominenten montuur (brillen met heldere glazen profiteren van een krachtig montuur). Mocht je een aviator zonnebril zoeken, ook die hebben we bij Trendhim.

MODEBRILLEN ZONDER STERKTE

Brillen met heldere glazen zijn modeaccessoires en kunnen zonder verwijzing worden gekocht. Denk er echter wel aan dat ze je zicht dus niet verbeteren.

Als je op zoek bent naar een bril die wel het zicht verbetert, kun je het beste contact opnemen met een professionele opticien. Om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van vermoeide ogen bij het dragen van je bril, is het belangrijk om de glazen (als je een bril met heldere glazen besteld, en niet alleen een montuur) schoon te houden en relatief krasvrij. Deze verontreiniging op glazen kan scherpteproblemen veroorzaken bij gezonde ogen; de makkelijkste manier om dit te voorkomen is ze af te vegen met een zachte doek als je aanslag ziet.

HELDERE OOGGLAZEN

Oogglas is een ander woord voor bril, vaak gebruikt door oudere mensen. Het is hetzelfde als een bril met heldere glazen, tenzij duidelijk anders aangegeven.

Heldere oogglazen kunnen ook op een vintagestijl duiden. Oogglazen bestaan al eeuwenlang en in hun nieuwste vorm zijn ze steeds minder noodzakelijk, en steeds meer een accessoire, zoals hoeden, ringen of armbanden.

Oogglazen kunnen uitstekende aanvullingen zijn en kunnen de vorm van een gezicht veranderen.

HELDERE BRILLEN VOOR MANNEN

Voor het geval je je al zorgen maakte dat brillen met heldere glazen alleen voor vrouwen zouden zijn; dat is echt niet het geval. Mannen zijn net zo goed in staat en welkom om brillen met heldere glazen te dragen; ze zijn niet sekse-exclusief.

Het is zelfs zo dat heldere glazen minstens net zo, zo niet populairder zijn bij mannen dan bij vrouwen. Mannen stijlen heldere glazen al diverse jaren en heldere glazen zijn inmiddels vaak onmisbaar voor sommige meer modieuze types.

HELDERE RETROBRILLEN

Net zoals de hierboven genoemde aviator, hebben afgeronde retro brillen of retorbrillen met semi-rand, een onmiskenbare, tijdloze stijl. Het is zonder twijfel het populairste silhouet namaakbrillen, zowel bij normale als bij zonnebrillen.

Retrobrillen zijn er in meerdere maten, de klassieke is de wat grotere, dikkere versie, terwijl de moderne versies dunner en strakker zijn zoals tegenwoordig in de mode populair is. Het is echt de meest veelzijdige stijl bril, en brillen met heldere glazen zijn geen uitzondering.

Draag ze overal op, en ga voor een van de klassieke kleuren.

GOEDKOPE BRILLEN MET HELDERE GLAZEN

Brillen met heldere glazen zijn betaalbaarder dan hun tegenhangers met sterkte of zonnebrillen. Dat komt omdat er geen groot productieproces nodig is om ze te polariseren of om glazen te buigen of van kristal te voorzien.

Het is al eerder gezegd: eenvoud is de sleutel als het om stijl gaat, en brillen met heldere glazen passen perfect in dat rijtje. Laat je echter niet voor de gek houden; alleen omdat iets goedkoop is, wil dat nog niet zeggen dat de kwaliteit laag is. Deze brillen die we in onze webshop aanbieden zijn door en door van hoge kwaliteit.

RETROBRILLEN - EEN KLASSIEK ACCESSOIRE

Retro is terug van weggeweest en dat beperkt zich niet alleen tot zonnebrillen, maar is ook beschikbaar in brillen met heldere glazen. Als jij zo'n type bent dat houdt van een beetje extra aandacht, dan zijn brillen met heldere glazen een 'must have'! Vaak aangeduid als 'nerd'-brillen, zijn er verschillende modellen in diverse kleuren om uit te kiezen. Als dit geen look voor jou is, kijk dan eens naar onze zonnebrillen voor mannen. Alle brillen en zonnebrillen die je bij ons koopt, worden geleverd in zakjes van microvezel en in beschermende verpakking. We moedigen je aan om ook eens te kijken naar onze andere productlijnen, zodat je misschien wel andere accessoires tegenkomt die bij jouw unieke stijl passen!