365-daags retourbeleid - zonder vragen
Verzending €4 - Gratis optie vanaf €59-
078 48 28 44 - (werkdagen van 09.00 - 20.00 uur)
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je mailadres op te geven, ga je akkoord met onze Privacy Policy en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Hangers voor mannen

20 producten
20 producten

Meest verkocht

20 producten

MELD JE AAN VOOR DE TRIBE

Ik ben op de hoogte van Trendhims Privacy Policy. Uitschrijven te allen tijde.

Halskettingen voor mannen

316L is de technische term voor roestvrij staal van chirurgische kwaliteit dat bij de meeste van onze herenhangers en -kettingen wordt gebruikt. Het is sterk, veilig en aanslagbestendig. Het kost ook veel meer kracht om 316L roestvrij staal te bekrassen dan goud, zilver of zelfs platina (en bovendien is het maar een fractie van de prijs).

Met PVD-coating wordt een microscopisch laagje kleur op moleculair niveau samengesmolten met het staaloppervlak. Die laag is gemaakt van titaniumnitride, een keramische stof die even goed bestand is tegen krassen en roest als het staal eronder, en omdat het op moleculair niveau aan het oppervlak vastzit, zal het niet vervagen of afbladderen. 

Met dit proces kan een verscheidenheid aan kleuren worden gecreëerd, zoals goud- en zilvertinten die een identieke glans hebben als het echte werk - alleen veel duurzamer.

De juiste kiezen

De opening aan de bovenkant van een hanger waar de ketting of het snoer doorheen is geregen, wordt 'borgoog' genoemd. De diameter van het borgoogje bepaalt hoe dik de ketting mag zien die erdoorheen kan worden geregen. Als je een hangerontwerp uitzoekt, is het een goed idee om rekening te houden met je garderobe en ook met je andere accessoires. 

Als je een man bent met een 'koude' kleur die vooral zilveren sieraden en blauwe outfits draagt, zijn zilver of zwart je veiligste opties. Ze passen bij de meeste van je andere items en vallen perfect samen met je bestaande halskettingen. Goud en zwart vullen m.n. warme kleuren, zoals rood, aan. Zwart past overal bij en biedt de meeste variatie, maar heeft niet de opvallende glans van metaal.

Match je metalen (of niet)

De vuistregel is om je metalen te matchen. Als je riemgesp zilver is, ga dan overal elders ook voor zilver. Als je horloge goudkleurig is, moet elk ander metaal ook goudkleurig zijn. 

Maar er valt iets te zeggen voor een goed gebalanceerde opstand tegen deze regel. Als je zilver en goud op een evenwichtige manier combineert waarbij geen van beide overheerst, zal de ander niet misstaan. Het is stijl van een hoger niveau als het goed gedaan wordt.

Graveren van hangers

Geef je hanger een persoonlijk tintje met een gravering. De initialen van een geliefde, die van jezelf of een woord dat je kracht geeft... de keus is aan jou. Het is jouw verhaal. Wat het ook is, graveringen zijn conversatiestarters, vooral als ze op een prominent oppervlak staan, zoals op een paar dog tags.

Zie de graveeropties voor elke hanger op de productpagina's.