Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Digitale horloges

Ooit vertrouwde de mens op de zon om de tijd te bepalen. Toen vond de mens de klok uit. En vervolgens besloot de mens om die klok om zijn pols te dragen. Maar toen kwam het digitale horloge – een fantastisch wonder van technologie en vernuft dat een revolutie teweegbracht in het bijhouden van de tijd met zijn superieure nauwkeurigheid en lange levensduur. In de jaren 80 kwamen er geweldige ontwerpen uit die nu weer helemaal hip zijn dankzij hun retro charme. Bekijk hier onze selectie hoogwaardige digitale horloges voor heren.

18 producten

Digitale horloges: retro tijdweergave

Het ultieme retro accessoire

Deze juweeltjes voor om de pols vertellen de tijd al sinds het begin van het digitale tijdperk. Deze prachtige accessoires zijn allesbehalve relikwieën uit het verleden – ze zijn weer helemaal terug in stijl en klaar om je te laten zien hoe laat het is – letterlijk.

Functionaliteit ontmoet mode

Digitale horloges zijn meer dan alleen een retro fashion statement. Ze zijn de perfecte mix van stijl en functionaliteit, met functies waar zelfs de meest geavanceerde smartphone jaloers op zou zijn. Heb je een stopwatch nodig?Check. Een wekker? Jazeker! Een rekenmachine? Dat zit er bij sommige modellen gewoon standaard op. En laten we het allerbeste niet vergeten: die oh-zo-bevredigende pieptoon om het uur.

Onmiskenbaar trendy

Het valt niet te ontkennen dat digitale horloges een zekere retro charme hebben. Of je nu een klassieke Casio draagt of een strak, modern ontwerp, iedereen zal het opmerken en als ze dat doen, kun je begrijpend knikken en glimlachen omdat je deel uitmaakt van de exclusieve club van digitale horlogedragers.

Mis geen seconde

Met een digitaal horloge om je pols mis je geen enkele seconde – ook geen vergaderingen, trainingen of andere dingen waar je altijd te laat voor komt. Deze horloges staan bekend om hun nauwkeurigheid, dus je hoeft je nooit zorgen te maken dat je horloge te snel of te langzaam loopt. Bovendien kun je meerdere alarmen instellen, zodat je je nooit meer verslaapt (of te weinig slaapt).

Onovertroffen duurzaamheid

Herinner je je nog dat je per ongeluk je smartphone liet vallen en het scherm verbrijzelde? Dat zal niet gebeuren met een digitaal horloge. Deze horloges zijn gemaakt om lang mee te gaan, met robuuste ontwerpen en waterbestendigheid die de tand des tijds – en soms ook een val – goed kunnen doorstaan.

De perfecte gespreksstarter

Als je een digitaal horloge draagt, draag je een stukje geschiedenis om je pols. Het is een gespreksstarter, een manier om je verbonden te voelen met andere liefhebbers en een subtiele knipoog naar de tijd toen technologie nog eenvoudiger was – een tijd voordat sociale media ons vervulde met twijfel. Bovendien hoef je je nooit meer zorgen te maken dat iemand met zijn vinger over je horloge veegt om zijn Instagram-feed te bekijken.

Koop jezelf een digitaal horloge

Omarm de retro charme van het digitale horloge en geniet van de heerlijke pieptoon wanneer je je klus goed hebt geklaard.Je zult altijd op tijd zijn – of in ieder geval precies weten hoe laat je bent.