Bespaar 20% op alle zonnebrillen

Bespaar 20% op alle zonnebrillen

365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons
Sluit je aan bij de Trendhim Tribe

Meld je aan bij de Tribe voor exclusieve kortingen, stijlinspiratie en meer!

Door je e-mailadres op te geven, ga je akkoord met ons privacybeleid en het ontvangen van e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten. Je kunt je altijd uitschrijven om de Tribe weer te verlaten.

Bedeltjes voor herenhorlogebandjes

Een horloge dat je aanspreekt, spreekt voor jou. Verfraai het verhaal dat het vertelt met bedeltjes die laten zien wie je bent. In deze categorie vind je hoogwaardige roestvrijstalen bedeltjes in verschillende ontwerpen - perfect om details aan je verhaal toe te voegen.

materials_metals_and_alloys
materials_stones
materials_surface_treatments
Soorten personalisatie
17 producten

Waarom zou je bedeltjes dragen aan je horlogebandje?

Wij zijn van nature verhalenvertellers. Voor sommigen neemt expressie de vorm aan van schrijven. Anderen schilderen. Weer anderen vertellen hun verhaal door wat ze dragen.

Een horloge kan veel zeggen over een man, maar uiteindelijk is het ontworpen zoals het eruit ziet. Het dragen van horlogebandbedeltjes is jouw manier om bezit te nemen van je horloge. Gebruik ze om je beroep, religie, passie te tonen of om simpelweg aan te duiden hoe je je die dag in het leven staat. Verwissel ze dagelijks om weer te geven wie je bent, want wie je bent verandert met de dag.

Soorten bedeltjes voor horlogebandjes

Schedels

Ben je een zakenman met een beetje van een headbanger in je? Versier je nette, klassieke horloge met een subtiele schedel om je scherpte te behouden. Schedels zijn ook memento mori - herinneringen aan de dood die ons helpen herinneren dat onze tijd beperkt is en we er dus het beste van moeten maken. Een herinnering aan de dood die je eraan herinnert om te leven.

Symbolen van geluk

Of ze nu wel of niet je pokerspel zullen stimuleren, symbolen van geluk identificeren iemand die risico's durft te nemen. Voeg deze toe aan je horlogebandje om te laten zien wie je bent of gewoon om je tegenstanders af te leiden van de schoppenaas die je in je mouw hebt gestopt.

Religieuze of beroepssymbolen

Een ankerbedeltje is de perfecte manier voor elke zeeman om de zee mee te nemen op zijn avontuur aan land. Voeg een subtiel symbool van je religie toe aan je horlogebandje en draag het met je mee. Het bedeltje dat je aanspreekt, is het juiste voor je horloge. Het is jouw verhaal.

Emoji-bedeltjes

Eenvoudige emoji-horlogebedeltjes zijn de perfecte manier om je stemming toe te voegen aan je bandje. Draag een smiley om te laten zien dat je in een positieve vibe zit of gewoon om jezelf te outen als millennial (of zoomer) die voornamelijk met emoji's communiceert.

Kleuren en materialen van horlogeband-bedeltjes

Al onze bedeltjes voor horlogebanden zijn gemaakt van chirurgisch roestvrij staal en zijn kras- en roestbestendig. Bovendien zijn onze gekleurde ontwerpen, of ze nu zwart of goudkleurig zijn, gekleurd zijn in de kleuren van de regenboog of een andere kleur hebben, allemaal voorzien van PVD-coating. Bij dit proces wordt titaniumnitride op moleculair niveau met het metaaloppervlak versmolten, waardoor een prachtig kras- en aanslagbestendig oppervlak ontstaat dat niet vervaagt of afbladdert.

Hoe je een bedeltje aan je horlogebandje bevestigt

Veel bedeltjes hebben een uitstekend pinnetje dat aan het uiteinde een fractie van een millimeter dikker is dan het gaatje in je horlogebandje. Duw dat er simpelweg in en het blijft op z'n plek zitten. Voor een betere pasvorm kijk je naar bedeltjes met een afschroefbaar achterplaatje. Je zult ze beter voelen en ze laten misschien een afdruk achter op je bandje, maar ze gaan zeker nergens heen.