365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons

Het ontwerpen van een horloge, klaar voor avontuur

Loop binnen in onze designstudio en kijk mee hoe de feedback van onze klanten bijdroeg tot het ontwerpen van een avontuurklaar Seizmont-uurwerk.

1 Het ontwerpen van een horloge, klaar voor avontuur1.1 Hoofdstuk 1: het begon bij jou1.2 Hoofdstuk 2: schetsen1.3 Hoofdstuk 3: is groter beter?1.4 Hoofdstuk 4: 3d-printen & meer veranderingen

Hoofdstuk 1: Het begon bij jou

Hoofdstuk 2: Schetsen

Hoofdstuk 3: Is groter beter?

Hoofdstuk 4: 3D-printen & meer veranderingen

Hoofdstuk 5: Risico's nemen

De eerste monsters zijn binnen! Het is geweldig om het kompas in actie te zien – het werkt prima en geeft precies die vibe waar we op hoopten. De mannen die we spraken, wilden iets dat genoeg zou opvallen om hun vrienden te laten stoppen. We denken dat dat wel gaat lukken.

In deze fase zijn we nog steeds bezig met aanpassen. De afwerking van de horlogekast was niet wat we ervan verwachtten, en daarom zijn we nog diverse opties in geborsteld en gepolijst staal aan het bekijken. Ook de sluiting was te fors en moest worden veranderd. En ofschoon alle bandjes zijn voorzien van pinnetjes waarmee ze snel kunnen worden verwisseld, nemen we toch een risico door een grijs bandje te maken.

Hoofdstuk 6: Wat volgt?

Na de laatste wijzigingen zijn we met de productie begonnen. We verwachten dat de kompashorloges tegen het einde van de zomer klaar zullen zijn om verstuurd te worden.

We kunnen niet wachten totdat ze er zijn. En jij?

Hoofdstuk 7: Hier zijn ze! De kompashorloges zijn binnen

Vanaf het begin, wilden we jullie feedback meenemen en een herenkompashorloge creëren waar je vrienden jaloers op zouden zijn. Een horloge volgepakt met functies dat er toch nog steeds elegant en stijlvol uit zou zien bij een kostuum of blazer.

En het wachten is voorbij! We zijn er trots op om de nieuwste aanvullingen op onze collectie herenhorloges te kunnen introduceren – compleet met duurzame roestvrijstalen kast, bandjes van echt leer en een betrouwbaar Miyota 2035 kwartsuurwerk.

Waar je vanaf nu naartoe gaat is jouw eigen keus.

Check onze laatste, avontuur-klare uurwerken hieronder.

MELD JE AAN OM €400 TE WINNEN

Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze stijltips, speciale aanbiedingen en info over nieuwe productlanceringen. Je doet automatisch mee aan een maandelijkse trekking waarmee je een cadeaubon van €400 kunt winnen.

Ik ben op de hoogte van Trendhims Privacy Policy. Uitschrijven kan op elk moment.