365-daags retourbeleid
Verzending 3 € - Gratis vanaf 49 €
078 48 28 44 - (werkdagen van 10.00-14.00 uur)
Alle accessoires
Kostuumaccessoires
Sieraden
Tassen & Portemonnees
Verzending 3 € - Gratis vanaf 49 €
Trendhim
×
Trendhim
Taal:
Armbanden
Baardverzorging
Bretels
Brillen zonder sterkte
Dasspelden
Handschoenen
Horloges
Kettingen
Manchetknopen
Oorbellen
Petten, hoeden en mutsen
Pochetten
Portemonnees
Reversspelden
Riemen
Ringen
Scheren
Sjaals
Stropdassen
Tassen
Vlinderdassen
Zonnebrillen
078 48 28 44
Werkdagen van 10.00-14.00 uur
bekijk alle

Achter het ontwerp: details die ertoe doen

Van ontwerpschets en digitale tekeningen tot het eindproduct – dit is hoe wij verfijnde details toevoegen aan elke ketting met hanger of armband van Arkai, die we creëren.

Hoofdstuk 1: Start met een scroll

Deze collectie ging van start toen een van onze merkonderzoekers door haar Instagram aan het scrollen was. Toen het haar opviel dat kettingen met hangers aan een heropleving bezig waren, besloot ze om er dieper in te duiken.
Onze telefoon checken is iets dat we allemaal doen. Het is een klein detail dat onderdeel is van de dag. Maar voor dit verhaal, was dat detail de start van deze minicollectie van Arkai.

We willen interessante dingen maken die mooi passen bij andere accessoires, maar er ook alleen gedragen goed uitzien. En, net als de populaire Arkai armbanden-collectie, moet elke nieuwe hangerketting een natuurlijke, exclusieve en bereisde vibe oproepen.

Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige stenen en materialen uit te zoeken en te ontwerpen... en iets te creëren waardoor je tijdens het scrollen besluit te stoppen.

Hoofdstuk 2: Schetsen & stenen

Arkai's designteam nam de uitdaging aan en begon schetsen op te zetten. Terwijl deze collectie tot leven kwam, begonnen we na te denken over fijnere details, zoals het ontwerp van de schedel, de plaatsing van het logo en de steensoorten – we wilden in ieder geval vasthouden aan natuurlijke stenen. Maar wat voor stenen? Welke kleuren? Dat zijn vragen waar we nog steeds mee worstelen.

Nadat we de eerste ontwerpen hadden doorgenomen, besloten we tot een collectie van 40+ verschillende armbanden en kettingen. Die gedragen kunnen worden om elkaar aan te vullen, maar zijn ontworpen met voldoende details om ook alleen hun mannetje te staan.

En we hebben de collectie Rico genoemd. Wat vind je daarvan? Laat hier je commentaar achter en laat ons weten hoe jij deze collectie zou noemen… en welke stukken jij nog toe toegevoegd zou willen zien.

Hoofdstuk 3: Van potlood tot digitaal

Onze digitale ontwerper zet elke schets om naar een digitale tekening. En dat is het moment waarop we de stukken tot leven zien komen – en waar we ons realiseren dat er details ontbreken en nog toegevoegd moeten worden. We blijven ons consenteren op de complexiteit omdat dat belangrijk is voor de Arkai-man en het verhaal dat hij te vertellen heeft.

Bij het ontwerpen van een hangerketting of een armband is de maat heel belangrijk. We printen elke hanger in 3D om de afmetingen en de details te controleren.

De scroll-hanger was te groot ontworpen en moest worden aangepast. Klinkt eenvoudig genoeg... maar één verandering beïnvloedt alles van de steen tot de afmetingen van de schedel. De enige manier om iets te krijgen waar je trots op bent, is er aan te werken.

Vanaf het begin wisten we dat we zwarte, zilver- en goudkleurige stalen stukken wilden, maar na meer onderzoek, hebben we ook roségoud toegevoegd. Welke kleur zou jij kiezen? Ben jij een kerel die voor zilver- of voor goudkleurig gaat?

Hoofdstuk 4: En nu is het wachten

Nu alle wijzigingen zijn doorgevoerd en de laatste ronde 3D-prints gecheckt, hebben we de productvellen met afmetingen, foto's en materialen naar de producent gestuurd. En het kan nu dan ook niet lang meer duren voordat we onze inspanningen in werkelijkheid kunnen zien!

Kijk hier naar wat er gebeurt als we onze eerste monsters binnenkrijgen!

Hoofdstuk 5: Updates & Verbeteringen

De eerste monsters zijn binnen en ze zijn niet helemaal wat we ervan verwacht hadden. Voor elke sieradenontwerper is dit allemaal onderdeel van het proces. Het is onze kans om de ontwerpen te updaten en een betere kwaliteit en steen te kiezen. Er zitten zoveel details in elk stuk… we willen dan ook ruim de tijd nemen om alles goed te krijgen.

Als alles gaat zoals gepland, dan ontvangen we de nieuwe monsters tegen het einde van de herfst. Tot dan…

Kun je niet wachten? Bespaar 10%

Mis jouw kans niet om de collectie te shoppen. Meld je aan bij* de Trendhim Tribe en ontvang een Tribe-only korting van 10%.

Ben jij er klaar voor?

We zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en inspiratie. Wat denk jij dat een geweldige collectie zou kunnen zijn?

  • Door je in te schrijven met je e-mailadres, ga je akkoord met onze privacypolicy en kies je ervoor om e-mailaanbiedingen en nieuws over onze producten te ontvangen. Je kunt je op elk moment weer uitschrijven.
Terug
Reset mijn wachtwoord

Hoera! We hebben je een e-mail gestuurd. Je kunt bijna inloggen!

Geef hier je e-mailadres inE-mail is niet geldig