365 dagen retourbeleid - we stellen geen vragen!
Verzending €4 - Gratis verzending vanaf €59-
Contacteer ons

Vier het in stijl: 5 tips voor het kiezen van de juiste vlinderdas

We weten dat je er piekfijn uit wilt zien in je vlinderdas, en we weten dat het minder makkelijk is als de eerste de beste das die je ziet, pakken en omdoen. Gebruik de volgende richtlijnen om je te helpen er één in stijl om te doen.

1 Vier het in stijl: 5 tips voor het kiezen van de juiste vlinderdas1.1 1. kies je hemd & pak1.2 2. kies de stijl & vorm van de vlinderdas1.3 3. denk aan textuur & stof1.4 4. match de kleur van je vlinderdas1.5 5. kies patronen zorgvuldig1.6 Hoe strik je een vlinderdas1.7 Onze bestverkopende vlinderdassen

1. Kies je hemd & pak

2. Kies de stijl & vorm van de vlinderdas

3. Denk aan textuur & stof

4. Match de kleur van je vlinderdas

5. Kies patronen zorgvuldig

Hoe strik je een vlinderdas

Het kiezen van een vlinderdas die het best bij je overhemd en bij je kostuum past is pas het begin... leren hoe je moet strikken is waar de echte kunstvorm om de hoek komt kijken.

Onze bestverkopende vlinderdassen

Van voorgestrikte vlinderdas tot degenen die oefening vergen, neem eens een kijkje bij onze meest populaire stijlen voor inspiratie.

MELD JE AAN OM €400 TE WINNEN

Meld je aan om op de hoogte te blijven van onze stijltips, speciale aanbiedingen en info over nieuwe productlanceringen. Je doet automatisch mee aan een maandelijkse trekking waarmee je een cadeaubon van €400 kunt winnen.

Ik ben op de hoogte van Trendhims Privacy Policy. Uitschrijven kan op elk moment.